Brochure laten maken 

Brochure laten maken? Laat zien wat jouw bedrijf, vereniging of instelling kan en doet. Maak potentiële klanten nieuwsgierig. Overtuig ze van de kwaliteiten van jouw onderneming. Met een informatieve brochure over jouw product of dienst kun je dit doel bereiken. Een verkoopbrochure helpt potentiële klanten bij het maken van hun keuze. Maak hem zo uitgebreid als je wilt. Uiteraard kan Tekstbureau Kiki koning een mooi stukje tekstwerk voor je verzorgen.

Wat is een brochure?brochure laten maken voor informatieve of verkoop doeleinden

Een brochure is een dun boekwerkje dat uit meerdere gevouwen vellen papier bestaat. Het aantal pagina’s van een brochure varieert van 4 tot soms 32. Het aantal pagina’s is altijd deelbaar door 4. Het aantal pagina's varieert van 1 tot soms 30. Het boekje is meestal geniet en eenvoudig van uitgave. Een brochure informeert over een actueel onderwerp. Deze circulaire legt meer gewicht op het geven van informatie dan de folder. Kenmerkend is het boeiende taalgebruik.

Hoe ziet een brochure eruit?

Een brochure is verkrijgbaar in diverse formaten. Een ongebruikelijk formaat is misschien iets duurder, maar helpt wel om jouw exemplaar te laten opvallen. Naast een aantrekkelijke lay-out die aanzet tot lezen, is een heldere, duidelijke tekst afgewisseld met foto’s heel belangrijk.

Hoe komen we aan de juiste inhoud?

Een informatieboekje informeert jouw doelgroep. Iedereen die een folder over een bepaald onderwerp wil lezen, doet dit omdat hij of zij vragen heeft. Daarom analyseren we samen met jou de informatie die een lezer wil weten over een bepaald product, dienst of jouw bedrijf in zijn geheel. We volgen hierbij de gedachtegang van die lezer. Zo zorgen we ervoor dat geïnteresseerden alle voor hen belangrijke punten te weten komen.

Tekstverdeling over de pagina’s

Nadat we het eens zijn over de inhoud van de tekst, gaan we die ordenen. Vervolgens stemmen we de hoeveelheid tekst en foto’s af met de grafische partij. Zodra het concept gereed is, ontvang je een proefmodel ter correctie of akkoord. Na eventuele aanpassingen krijg je de definitieve brochure als pdf-bestand toegestuurd. Wanneer je ook het drukwerk door ons laat verzorgen, gebruiken wij dit bestand voor het drukken.

Copywriter, ook voor specialistische brochure teksten

Wil je een informatieboekje laten schrijven met specialistische inhoud? Heb je behoefte aan bijzondere kopij zoals technische of veterinaire brochures? Voor ons geen probleem. Onze copywriter schrijft alle specialistische teksten die je nodig hebt.

Folder ontwerpen maken of drukkenEen vouwblad combineren

Heb je nog geen ontwerp voor je brochure? Of ben je misschien nog op zoek naar een goede drukker? Ook hiervoor kun je bij Tekstbureau Kiki Koning terecht. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Gebruik van andere reclamemiddelen

Behalve een goed verzorgde brochure, zijn er ook andere mogelijkheden om je dienst of product te promoten. Het beste kun je ze met elkaar combineren. Bijvoorbeeld een advertentie in combinatie met een folder. Voor prospects die de brochure eerder lazen, is de advertentie een goede remember. Je kunt natuurlijk ook andere reclame uitingen combineren. Vraag ons hierover gerust advies. Je kunt ons inschakelen voor onderstaande marketingproducties:

•    Brochureteksten
•    Folderteksten
•    Flyerteksten
•    Direct mailingbrieven
•    Nieuwsbrieven
•    Persberichten
•    Advertorials
•    Advertenties

Zoek je een deskundige en flexibele copywriter voor het schrijven van je brochureteksten? Bel vandaag nog 06 - 122 666 23 of stuur een email.