Pakkende folderteksten

Is jouw bedrijf ook toe aan een folder met pakkende folderteksten? Fris, duidelijk en overtuigend? Maak dan een afspraak met Tekstbureau Kiki Koning. Je kunt bij ons terecht voor het schrijven van alle soorten content voor folders en flyers. Met de juiste toon en gericht op jouw doelgroep. Denk hierbij aan commerciële teksten voor je product, informatie over zaken van algemeen belang of het weergeven van een mening.

Tekstbureau voor alle soorten folderteksten en folderstekstbureau folderteksten

Folders zijn vouwbladen met veel opvallende afbeeldingen en bijzondere lettertypen. Ze zijn handzaam, smaakvol en je kunt er veel informatie op kwijt. Folders kun je vouwen op meerdere manieren, bijvoorbeeld 2 of meermalen of als drieluik. Biedt een folder onvoldoende ruimte? Kies dan voor een brochure.

Tekstbureau ook voor speciale opdrachten

Heeft jouw bedrijf een copywriter nodig voor het schrijven van specialistische teksten voor bijvoorbeeld technische folders? Ook hiervoor kun je prima bij ons tekstbureau in Wageningen terecht.

Wil je een compleet pakket inclusief ontwerpen en drukken?folders-foldertekst-02

Soms kan het voorkomen dat je nog geen goed ontwerp of drukkerij voor je folder hebt. Ook dit kunnen wij compleet of gedeeltelijk voor je verzorgen.

Professionele folders of flyers laten maken die jouw doelgroep pakt? Niet langer uitstellen, maar gewoon 06 - 122 666 23 bellen.