Bedrijfsjournalist voor je tekstproducties

Met een bedrijfsjournalist bij de hand hoef je nooit meer naar de juiste woorden te zoeken. Het bedrijfsjournalistieke werkterrein is breed. Het gereedschap, de media en de ingangen voor het schrijven van journalistieke teksten heel divers. Van Tekstbureau Kiki Koning in Wageningen kun je concrete, bondige en duidelijke stukken over je bedrijf, product of dienst verwachten. Zo ben je altijd verzekerd van teksten met de juiste structuur en stijl.

Bedrijfsjournalist voor journalistieke diensten

Je kunt onze bedrijfsjournalist voor verschillende journalistieke diensten inhuren waaronder:

freelance bedrijfsjournalist voor al je neutrale tekstproducties

Journalist neutrale tekstproducties

In de journalistiek zijn de meeste teksten neutraal. Behalve opiniërende stukken en columns. Daarnaast zijn er diverse genres. Deze zijn er om verschil in aanpak, duiding en diepgang te brengen. Soms vullen ze elkaar aan. Een nieuwsbericht over jouw bedrijf kan bijvoorbeeld een achtergrondverhaal tot gevolg hebben. Door de techniek boeien ze de doelgroep en zijn ze kwalitatief interessant.

Jouw bedrijfsjournalistiek in goede handen

Journalist nodig voor je bedrijfsjournalistiek? Iemand die jouw doelgroep weet te boeien en te amuseren? Een teksttijger die nadenkt over de perfecte invalshoek? Onze journalistieke diensten geven jou de kans op bijvoorbeeld een leuk interview, een boeiende advertorial met mooie foto’s of een persbericht als je bijzonder nieuws te melden hebt. Schrijf je liever je teksten zelf, maar twijfel je aan de grammatica, spelling of zinsopbouw? Je kunt je teksten altijd door ons laten corrigeren en redigeren. Voel je vrij in je keuze, want je kunt het karwei met een gerust hart aan ons overlaten.

Meer weten over de mogelijkheden van onze journalist? Bel nu 06 - 122 666 23. Een e-mail sturen kan ook.