Nieuwsbericht laten schrijven

Wil je een nieuwsbericht laten schrijven door een bedrijfsjournalist? Heb je iets interessants te melden over je bedrijf en wil je dit snel ruchtbaar maken? Dat kan met een dergelijk bericht. Pluspunt hiervan is dat je niet de journalist als doelgroep hebt zoals bij een persbericht. Tekstbureau Kiki koning schrijft gelikte nieuwsberichten om eenvoudig en snel te plaatsen in een gedrukt medium zoals een magazine, vakblad, krant of online.

Belangenverschil tussen nieuwsbericht en persberichtnieuwsbericht schrijven

Een nieuwsbericht kun je laten publiceren waar jij dit wilt. Betaald of onbetaald. Dit nieuws geef je altijd zelf uit in het belang van jouw organisatie.Een journalist heeft een ander belang dan een bedrijf. De journalist zoekt enkel nieuws onder andere in de vorm van persberichten. Voor jou is dit lastig, omdat je van hem afhankelijk bent voor het wel of niet plaatsen van je persboodschap. Kies je echter voor het schrijven van een nieuwsbericht, dan vermijd je dit risico. De fase van het persbericht vervalt dan, omdat de journalist of tekstschrijver nu in opdracht van jouw firma werkt en niet voor het bewuste medium waar jij je nieuws wilt plaatsen.

Voordelen van een nieuwsbericht

Een nieuwsbericht brengt je voordeel. Het is korter dan een persbericht en vraagt geen bewerking in de vorm van knippen. Het is in 1 keer af. Je publiceert het snel en eenvoudig waar jij wilt. Bijvoorbeeld in een krant, tijdschrift of nieuwsbrief. Het leent zich ook prima voor een blog of als gesproken bericht op radio en televisie. Je kunt snel veel berichten plaatsen. De kans dat jouw doelpubliek het bericht leest, is groter dan bij een persbericht.

Nieuwsbericht  laten schrijven genereert vervolg

Vaak ontstaan uit een nieuwsbericht een of meer vervolgverhalen. Deze artikelen zijn zeer waardevol. voor jouw onderneming. Ze leveren jouw organisatie immers extra aandacht op. Onze journalist houdt altijd in de gaten of en wanneer zo’n vervolgverhaal van toepassing is en kan je daarin adviseren.

Heb jij nieuws over je onderneming? Wil je dit publiceren? Bel dan snel 06 - 122 666 23. Wij schrijven jouw nieuws met genoegen.