Redacteur gezocht voor schrijven van artikelen?

Ben je op zoek naar een ervaren freelance tekstschrijver om je redactionele bijdragen te maken? Een redactioneel stuk gaat over een speciaal thema. Je schrijft het verhaal zodanig, dat de lezer een bredere zienswijze krijgt op een zaak. Wij belichten meerdere kanten van het verhaal. Hierdoor kan de lezer zijn eigen standpunt bepalen. Tekstbureau Kiki koning in Wageningen kan voor elk doel en delke soort communicatie een passend artikel schrijven. Je kunt dit publiceren in een krant, nieuwsbrief, tijdschrift of online media. Ook een vakblad of bedrijfsblad lenen zich zeer goed voor de publicatie van redactionele bijdragen.

Redacteur voor schrijven zakelijke artikelen

Voor elk genre is de toon, vorm en aanpak anders. Sommige verhalen schrijf je kernachtig, zakelijk en neutraal. Andere zijn juist persoonlijk, duidend of beschrijvend van aard. Versterk je redactie en maak een keuze uit een van de onderstaande redactionele stukken:

redacteur gezocht voor je artikelen?

  • hoofdartikel
  • advertorial
  • verhaal na een interview
  • achtergrondverhaal als vervolg op een nieuwsbericht
  • redactioneel artikel dat aanbeveelt
  • nieuwsartikel

Extra voordelen van onze redactionele pagina's

De stukken die wij bij Tekstbureau Kiki Koning schrijven, hebben voor jou bijzondere voordelen. Dit komt, omdat wij aan beide zijden van de scheidslijn werken. Hierdoor weten wij van binnenuit hoe commerciële en non-profit organisaties werken. Door deze kennis krijgen de artikelen die wij schrijven meer inhoudelijke verdieping. Ze vormen een ware bron van ideeën.

Zet ook jouw bedrijf in de schijnwerpers 

Artikel natuurgebied Planken WambuisZoek je een redacteur die uitgebreide berichten schrijft voor jouw onderneming? Redactionele abijdragen die goed zijn voor je bedrijf en een toegevoegde waarde voor de lezers en adverteerders? Tekstbureau Kiki Koning kan hierin veel voor je betekenen. Neem de proef op de som. Pak een thema waarvan jij alles weet en dat de lezer aanspreekt. Stuur ons de informatie en wij maken er een mooi verhaal van met een creatieve invalshoek. 

Heb je nog vragen of wil je meer info? Stuur ons een e-mail.