Over tekstbureau Kiki Koning

tekstbureau WageningenTekstbureau Kiki Koning is opgericht in 2011 door de gelijknamige eigenaresse. Zij is geboren en getogen in de kop van Noord-Holland. Sinds 2008 woont ze in het Gelderse Wageningen. Schrijven doet Kiki sinds 1997. Het begon allemaal met een voorlichtingsbrochure over de verzorging en opvoeding van honden. Uiteindelijk resulteerde dit in 44 kwartaaluitgaven. Intussen verscheen in 2006 haar 1ste kinderboek.

Werk en opleidingen die vooraf gingen aan haar ondernemerschap

Om haar wens van een eigen tekstbureau te vervullen, volgde Kiki naast haar baan 5 jaar lang deeltijdopleidingen van wekelijks 30 uur. Eerst Nederlands, daarna journalistiek, vervolgens copywriting, zoekmachine optimalisatie en tot slot columns schrijven. Intussen heeft zij zich gespecialiseerd in SEO copywriting. Daarnaast werkte zij 7 maanden als webredacteur voor de website dierennieuws.nl en 3 jaar als redacteur freelance voor het magazine Unieq in de Vallei. Haar brede kennisgebied maakt dat zij klanten uit zeer verschillende branches heeft.

Over tekstbureau Kiki Koning in Wageningen

Tekstbureau Kiki Koning is een klein bureau met grote mogelijkheden. Bedrijven, verenigingen en instellingen kunnen gebruikmaken van meerdere diensten op het gebied van journalistiek, copywriting en het internet. Het tekstbureau hecht zeer veel waarde aan een goede service, een persoonlijke benadering en een duidelijke communicatie. Het werkterrein is landelijk.

Complete opdrachten met samenwerkingspartners in de regio

Om de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen, werkt Kiki samen met meerdere partners waaronder grafische bureaus, internetbureaus, reclamebureaus en communicatiebedrijven. Op het gebied van websites laten maken en reclamemiddelen werkt ze intensief samen met reclamebureau en internetbureau DKGS in Veenendaal.

Op zoek naar een klein tekstbureau met een groot pakket aan diensten? Leer ons vandaag nog kennen. Bel 06 - 122 666 23 of stuur een e-mail.