Referenties


reflogo-vanrandwijk

Actuele tekst,recensie volgt.


 

 

ref-logo-euromaas

"Het is voor ons een verademing om met een gedreven persoon als Kiki Koning te werken. Ze heeft de teksten voor onze nieuwe website op een hele snelle en vakkundige wijze weten om te zetten naar een duidelijk verhaal."

ref-logo-verloskundigen-heuvelrug
 "Het was voor ons absoluut de moeite waard om met een gedreven en enthousiaste professional als Kiki ( in samenwerking met Ton van DKGS) te werken aan de complete make over van onze website, huisstijl, drukwerk enz."
 
ref-logo-spot-art


Dochterbedrijf van Vemewa: 
"De tekst voor onze website heeft KIKI op een zeer professionele en snelle wijze weten te maken voor ons. En na een aantal dagen op het net is onze site in Google al bijna bovenaan verschenen !! Dus SUPER."
ref-hoefje-logo

 "Samenwerken met Kiki is zeer prettig. Ze werkt snel en is erg betrokken. Kiki voelt goed aan welke richting je op wilt. De teksten die ze schreef zijn precies zoals wij dit voor ogen hadden en hoe wij zijn. Erg boeiend en mooi geschreven. Bedankt Kiki!"
 
ref-logo-administratiekantoor-roelofsen

"Onze eerste ervaring met SEO teksten is ons door de vakkundige uitleg en manier van verwerken door Kiki erg goed bevallen. Inmiddels hebben wij mede door de inzet van Kiki (in samenwerking met Ton de Kleuver van DKGS) een prachtige website online staan. Hiervoor nogmaals onze dank, ziet er super uit!”


ref-gelko-logo

 "Kiki is iemand die goed luistert, snel van begrip is en bovenal ongecompliceerd.Ze is prima in staat gebleken mijn uitleg over de werkzaamheden van Gelko in heldere zinnen neer te zetten zonder de vindbaarheid uit het oog te verliezen. Ik heb bu de teksten die ik voor ogen had toen ik eraan begon."
 

ref nudetuin logo"Zeer prettige samenwerking met Kiki. Prachtige seo teksten geschreven voor Nudetuin.nl. Duidelijke communicatie en een leuke persoonlijkheid.
Kortom: een echte aanrader!"

 


ref-elbertsen-totaalbouw-logo

 "Wij hadden geen verstand van SEO teksten, maar Kiki heeft het allemaal perfect uitgelegd. Verbaasd waren wij dat ze aan de hand van een uitgebreide vragenlijst zulke mooie en goede teksten kan schrijven! Resultaat een goed vindbare website in Google. DNaar aanleiding van het positierapport dit jaar weer de optimalisatie laten bijwerken. We zijn wederom zeer tevreden." 
 

ref logo disini
"Kiki is een eigenzinnige, maar geweldige copywriter. Door haar vakkennis, support, geduld en advies zijn de teksten super geworden. Het resultaat is precies zoals ik dit wilde. Al na enkele dagen staan mijn webpagina's heel hoog in Google."

ref logo bakker gas rhenen


"Wij hadden geen ervaring met SEO-teksten, maar Kiki heeft alles erg goed uitgelegd. Ze is erg behulpzaam en we vonden de samenwerking erg fijn! We kunnenen Tekstbureau Kiki Koning dan ook zeker aanraden!"
 
 
ref-logo-jannie van ravenswaaij medisch pedicure

"Ik kan Kiki van harte aanbevelen, ze schrijft vlotte en duidelijke teksten met een humoristische twist.
Ben uiterst tevreden met haar vlotte service. Ik vraag en zij reageert meteen, daar hou ik van. Ik kan haar zakelijk absoluut aanbevelen en hoop dat velen mij zullen volgen."
ref-logo martin apoll

"
We kunnen je vertellen dat er inmiddels 19 klanten bij Martin lessen! 
Het loopt echt supergoed, we zijn zeer tevreden met de SEO teksten en de flyers."
 
ref-logo-dkgs

"Tekstbureau Kiki Koning heeft voor de website van DKGS Grafisch Servicebureau de teksten geschreven. Het was een complexe klus door alle diensten die wij aanbieden, maar Kiki hield hier goed het overzicht en kwam ook met goede tips en adviezen.
Het was ook deze keer weer een hele leuke samenwerking en ik kan Kiki aan iedereen aanbevelen die serieus met zijn website aan de slag wil."
ref-vemewa"De tekst voor onze website heeft KIKI op een zeer professionele en snelle wijze weten te maken voor ons. En na een aantal dagen op het net is onze site in Google al bijna bovenaan verschenen !! Dus SUPER."
 
ref-atelierquality
"Had totaal geen ervaring met een tekstbureau. Bij ons eerste contact had ik al gelijk een K(L)IK(I). De samenwerking met KIKI was geweldig en het resultaat fantastisch. De professionele aanpak en ideeën van KIKI heb ik als zeer prettig ervaren. Bedankt voor je creatieve en persoonlijke aanpak."
ref logo regio makelaars wageningen
"Wij zijn zeer tevreden over de webteksten die Kiki voor ons makelaarskantoor schreef. Wij ervaren de teksten als fris, kort en prettig leesbaar. Ze stralen zowel teamverband als persoonsgerichtheid uit."


 
ref logo zus en zus

"Goede professionele teksten. Knap dat je zonder dat je ons ziet of kent zulke passende teksten kan maken."
ref cf logo lang


Actuele tekst. Aanbeveling volgt.
 
ref logo van eldik adviseurs
"De samenwerking met Kiki Koning is goed bevallen door de korte lijnen en duidelijke communicatie. Tevens weet ze aan een leek goed over te brengen waarom iets voor de vindbaarheid van een website belangrijk is. Kortom: we kunnen haar aanraden aan derden."
ref logo ida frentz
"Fijn samenwerken met iemand die meedenkt met onze filosofie en dat in woord kan uitdragen. Haar kennis van 'webtaal' is daarbij heel belangrijk. Voor ons een fijne ervaring met Kiki samen te werken en wij gaan hier in de toekomst als we gunstige resultaten ervaren, zeker mee door." 
ref logo abc totaal ede

"De samenwerking met Kiki Koning heb ik als zeer prettig ervaren. Ze geeft een goed tekstadvies waarin je jezelf uitstekend kunt vinden. Het sluit prima aan op wat je zelf in gedachten hebt."
ref logo arlero thuiszorg"Kiki Koning heeft een leuke persoonlijke benadering , wat goed past bij onze zorg met een glimlach. Zij doet voor ons het journalistieke werk.Ze heeft advertorials voor ons geschreven en een persberichten voor de opening van ons nieuwe pand in Meppel. Super!"
 
ref logo radstaat
"De samenwerking met Kiki was heel plezierig. Zij geeft goed advies en is erg behulpzaam. Niets is haar teveel. Kortom: een erg prettige ervaring om met Kiki te werken."
ref logo steakhouse

"Een laagdrempelig tekstbureau dat goede SEO teksten schrijft, die hoog in Google komen. Kiki is zeer toegankelijk en verleent een uitstekende service.Kortom: fijn om mee samen te werken."
 
ref logo uitvaartverzorging reebergen"Wij hebben de samenwerking met Kiki Koning als zeer prettig ervaren. Kiki is een markant persoon met een groot inlevingsvermogen. Een prima en professioneel tekstschrijver, aan een ieder aan te bevelen."
logo patriciaschoutenfotografie


"Een website kan je zo mooi maken als je wilt maar als de tekst inhoudelijk niet spreekt en/of daardoor niet (goed) vindbaar is heeft het helemaal geen zin. Kiki heeft een pakkende en voor zoekmachines goed vindbare tekst voor mij geschreven. Wil je meer uit je website halen? Dan raad ik Kiki zeker aan!”
 
ref logo innovative input

"Kiki heeft de teksten van onze website herzien en op vindbaarheid verbeterd. Ze heeft een professionele aanpak en door efficiënt te werken en contact te onderhouden heeft zij binnen no time onze website van een nieuwe webteksten voorzien. Bedankt voor de samenwerking Kiki!"
ref logo climb2success
"Ik vind het knap hoe Kiki mijn gedachten en basisteksten heeft verwoord in mooie, duidelijke teksten voor mijn website. Ik wil meteen twee andere tekstprojecten aan haar uitbesteden."


 
ref logo nvisio

"Had eerlijk gezegd geen ervaring met een copywriter, De professionaliteit en het meedenken voor wat betreft het vindbaar maken van mijn website, heeft mij zeer positief verrast. Bedankt Kiki."
ref logo belts2match

"Kiki is een betrokken persoon en weet de vraag van de klant snel te doorgronden. Haar kennis van SEO technieken in webteksten is van groot belang geweest voor ons bedrijf. Ook werkt Kiki heel methodisch en gestructureerd, zodat geen verrassingen ontstaan bij de oplevering van de teksten." 
ref logo urnwerled
"De samenwerking met Kiki verliep vanaf het begin super. Ze luistert naar je en denkt mee. Met haar webteksten wordt mijn website beter gevonden in Google. Zelfs in de toptien. Veel lof voor haar werk, ben zeer tevreden. Als ik in de toekomst weer iemand nodig heb voor teksten, kom ik 100% zeker bij haar terug."
ref logo zonnebloem

"Kiki heeft voor de Zonnebloem belangeloos gewerkt aan een ontwerp en de tekst voor een flyer. Wij zijn haar daar zeer erkentelijk voor. Met name het meedenken van Kiki om tot een fraai product te komen, sprak ons erg aan. Dank."
 
ref logo bas buitensport nieuw


"Het persoonlijke contact tijdens de samenwerking met Kiki was heel prettig. Zij verstaat haar vak. Mijn webshop wordt nu veel beter gevonden op Google. Zij stelde voor om mijn andere website later te herschrijven, om de kosten te spreiden. Dat is nou echt meedenken! Ik kom zeker terug."
ref-logo-houtmix


“De eerste tekst voor mijn website had ikzelf geschreven en na verloop van tijd kwam deze nogal stoffig over. Kiki heeft door haar professionele manier van vragen de juiste onderwerpen naar bovengehaald. Hiermee heeft ze een tekstueel frisse website gemaakt. Waarmee je ook nog eens beter gevonden wordt.”
 
ref dialore logo"Ik ben heel erg blij verrast met de teksten!!! Maar dat was mijn verwachting ook. Het is altijd een genot om met mensen te werken die het begrepen hebben. Ik vond het een heel prettige samenwerking. We houden sowieso contact."
ref logo groot klankbordgroepggz
"JA, het is gelukt. Ik heb de teksten gelezen en ik vind ze goed. Inderdaad kort en krachtig. Over een paar punten moest ik nadenken en vond ze anders maar waar!"
 
ref logo itscloud
Ook de eigenaar van Nvisio."Had eerlijk gezegd geen ervaring met een copywriter, De professionaliteit en het meedenken voor wat betreft het vindbaar maken van mijn website, heeft mij zeer positief verrast. Bedankt Kiki."