Blogger gezocht voor je bedrijfsblog?

Is bloggen over je bedrijf, product of dienst nog steeds een goed voornemen? Breng het vandaag nog in praktijk. Misschien heb je al eigen artikelen of delen daarvan op papier staan, maar twijfel je aan je schrijverstalent. Of zit je boordevol ideeën die je maar moeilijk op papier krijgt? Wat je blogprobleem ook is, Tekstbureau Kiki Koning kan het voor je oplossen. Wij bieden je diverse mogelijkheden om ook jouw blog succesvol te maken en het moeiteloos van nieuwe blog artikelen te voorzien.

Waarom juist bloggen over je bedrijf, product of dienst?

blogger gezocht bedrijfsblog?Bloggen wordt voor jou als ondernemer steeds belangrijker. Naast het verwerven van autoriteit in jouw branche, kunnen blogartikelen voor een belangrijk deel bijdragen aan het verkrijgen van meer bezoekers én meer backlinks voor je bedrijfswebsite. Dit doe je door je blogartikelen, waarin de juiste zoekwoorden zijn verwerkt, op je website te plaatsen en deze vervolgens te delen op belangrijke sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Google plus. Wanneer het goed geschreven artikelen zijn waarvoor interesse is, zullen lezers automatisch zorgen voor backlinks.

Blogger gezocht voor het verzamelen van je backlinks?

Bloggen is meer dan een lucratieve manier om klanten te werven. Na de laatste algoritme updates van Google heeft linkbuilding een nog grotere plaats ingenomen op SEO gebied. Naast een goede zoekmachine optimalisatie van je website en webteksten dragen backlinks voor een deel bij aan de vindbaarheid van je bedrijfswebsite. Hoe meer links op het internet naar jouw website verwijzen hoe belangrijker zoekmachines die gaan vinden. Vooral als er links naar jouw website voorkomen op sites die zelf een hoge ranking hebben. Om zover te komen, is er blogwerk aan de winkel.

Bloggen een effectieve manier van linkbuilding

Bloggen of je artikel laten herschrijvenBloggen is een vorm van linkbuilding. Het levert je in korte tijd meer backlinks op dan bijvoorbeeld het aanmelden van je website bij de vele honderden link verzamelsites. Bovendien hoef je na het delen van je blogartikelen geen link terug te plaatsen van degenen die jou hebben gelinkt. Daarmee bespaar jij jezelf webpagina’s vol retourlinks die de meeste ondernemers enkel zien als websitevervuiling. Bovendien is Google minder blij met dit soort link verzamelpagina’s op je website. Ze kunnen je zelfs strafpunten opleveren die doorwerken in je zoekmachine posities. En niet alleen dat: denk eens aan alle kostbare tijd die je kwijt bent aan het aanmelden en plaatsen van retourlinks, terwijl ze je niets opleveren.

Blog bijhouden en onze mogelijkheden

Bloggen met Tekstbureau Kiki Koning Wageningen VeenendaalBloggen levert jouw bedrijf dus meer op dan je denkt. Hoeveel je aan je weblog vanuit jezelf wilt bijdragen, bepaal jij. Schrijf je graag, maar komt jouw tekst minder goed uit de verf dan je zou willen? Laat dan je artikel door ons corrigeren en redigeren tot een webwaardig blog artikel. Is schrijven niet je favoriete bezigheid, maar heb je toch jouw versie van het artikel min of meer op papier gezet? Stuur het ons toe, want wij kunnen het voor je herschrijven en van de juiste zoekwoorden voorzien. Heb je geen tijd of zin om te schrijven geen nood. Mail ons de belangrijkste punten waaruit het blog artikel moet bestaan en wij schrijven en optimaliseren een artikel dat klinkt als een klok. 

Alle obstakels verdwenen? Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.