Direct mailing laten schrijven voor e-mail

Wil je een direct mailing versturen voor snel rendement? Ga voor een online direct mail van Tekstbureau Kiki Koning. Wij schrijven ze voor elke branche. Het is een van de doeltreffendste middelen voor je e-mailmarketing. Direct mail heeft veel pluspunten voor verzender en ontvanger. Vooral in combinatie met een gedrukte mail levert het jouw bedrijf geweldige resultaten. Bedenk dat een direct mail iets anders is dan een digitale nieuwsbrief. Op het oog lijken ze op elkaar, maar de intentie van beide verschilt.

Direct mailing en online nieuwsbrief de belangrijkste verschillen

In feite is een direct mailing een verkoopcampagne. Jouw boodschap moet je doelgroep tot actie bewegen. Bijvoorbeeld in de vorm van een aankoop, donatie of abonnement. Alleen minder nieuwsgericht dan de online nieuwsbrief. Beide vormen van e-mail marketing bevatten tekst en afbeeldingen.

Wat zijn de grootste voordelen van een direct mail per e-mail:

  • persoonlijke benadering net als bij de papieren direct maildirect mailing als persoonlijke boodschap en verkoop product of dienst
  • aanklikbaar voor een snelle reactie
  • nauwkeurige en snelle verzending
  • vlotte en zuivere meetbaarheid van resultaten
  • lage kosten

E-mail marketing in combinatie met printversie

E-mail marketing is een doeltreffend middel. Toch kan het nog beter. Hoe? Combineer gewoon je online direct mail met zijn papieren broertje. Ontvangers vinden dit prettig. Ze lezen de tekst graag nog eens rustig van papier. Kom ze daarin tegemoet. Ze kunnen op elk moment naar de speciale actiepagina's op je website gaan. Zo benut jouw bedrijf de voordelen van deze 2 ijzersterke marketingmiddelen.

Direct mail online bruikbaar voor elk doel dat jij wenst

E-mail marketing bij Tekstbureau Kiki Koning regio Wageningen VeenendaalWat is jouw doel? Wil je een nieuw product promoten, donateurs werven of verloren klanten bereiken? Een digitale mailing werkt probaat. Benut je kans. De ontvanger kan zijn geld maar 1 keer uitgeven. Overtuig hem dus met een persoonlijk gerichte, duidelijke en meeslepende boodschap. Tekstbureau Kiki Koning kan voor jou een daverende digitale mailing schrijven. Je hoeft ons maar te zeggen wat je wilt aanprijzen. Wij verkopen het voor je. Van de eerste hoofdletter tot de laatste punt.

Zin in een oorverdovende online campagne? Bel direct voor een afspraak. Je bereikt ons op 06 - 122 666 23.