Linkbuilding specialist backlinks

Een linkbuilding specialist kan je helpen bij het verzamelen van backlinks en mentions. In de huidige tijd is zoekm achine optimalisatie meer complex dan aan het begin van deze eeuw. Zo volstaat een website niet meer met alleen het optimaliseren van je webteksten, maar een bepaald percentage van de SEO moet nu ook uit backlinks en een goede technische optimalisatie van de site bestaan. Wil jij ook een website die goed vindbaar is in de zoekmachines? Een site die jouw bedrijf veel klanten oplevert? Om een goede positie in de zoekmachines te verwerven en te behouden, moet een website voldoen aan 3 voorwaarden:

1. Technische optimalisatie
2. SEO teksten
3. Linkbuilding

linkbuilding specialistJouw website en de eisen?

De bovengenoemde 3 voorschriften moeten ook weer aan bepaalde regels voldoen. Dat is door de zoekmachines zo bepaald. Hoe goed jouw website aan hun eisen voldoet, zie je terug in de posities van je webpagina's. Wil je weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag de  SEO scan aan. Onze backlink expert kan daarna het schrijven van de SEO teksten, website optimalisatie en desgewenst linkbuilding voor je uitvoeren. Na deze basis optimalisatie bieden wij diverse SEO pakketten aan voor onderhoud en linkbuilding van je optimalisatie.

Linkbuilding wat is dat?

Linkbuilding is een tijdrovende, noodzakelijke bezigheid. Met linkbuilding zorgt onze expert ervoor dat andere branche gerelateerde sites met een link naar jouw site verwijzen. De sociale media zijn hiervoor bij  uitstek geschikt. De truc is om backlinks te verwerven bij sites die op het web van belang zijn en een Domain Authority en Page Authority hebben. Deze kwaliteitslinks tellen in belangrijke mate mee voor een goede positie in de zoekmachines. Je kunt je linkbuilding zelf doen of aan ons uitbesteden.

Linkbuilding en analyse linkbuilding specialist

Om je concurrenten voor te blijven, is een backlink analyse nodig. Hierbij verzamelen wij alle belangrijke zoekmachine positie factoren waaronder de backlink gegevens van jouw concurrenten. Na het onderzoek sturen wij je van elke onderzochte concurrent een overzichtelijk rapport. Hierin kun je precies zien waar ze hun links hebben uitgezet, met welke ankerteksten en meer. Zo kun jij je links plaatsen op diezelfde websites, maar dan beter.


Links plaatsen zelf doen of uitbesteden

linkbuilding-02Om je inzicht te geven wat de beste plaatsen zijn om je website aan te melden, kan onze SEO specialist onderzoek doen. Na ontvangst van de linkbuilding rapporten kun je het karwei zelf gaan doen of het  onderbrengen bij onze SEO tekstschrijver. Bij uitbesteding van het project aan ons tekstbureau, verzorgen wij het hele traject. Vanaf het aanmelden bij de juiste websites tot en met het verkrijgen van backlinks onder andere via de sociale media. Daarvoor raden we je aan om ook een bedrijfsblog te starten. 


Linkbuilding specialist voor linkbuilding en linkcontrole op kwaliteit

Wil jij je bestaande backlinks laten controleren op hun waarde? Of wil jij je linkbuilding intensiveren? Vraag gerust advies. Bij ons is vrijwel alles mogelijk.


Website optimalisatie van nieuwe en bestaande websites

De SEO afdeling van Tekstbureau Kiki Koning optimaliseert bestaande en nieuwe websites. Heb je nog geen SEO teksten of wil je de huidige teksten laten herschrijven en optimaliseren, roep dan de hulp in van onze SEO tekstschrijver. Die zorgt dat jouw webpagina's straks ook hoog in Google staan.


Ben jij het ook beu om je website optimalisatie en linkbuilding zelf te doen? Besteed het uit. Mail ons vandaag nog.