Doeltreffende SEO pakketten 

Zoekmachine optimalisatie verhoogt de vindbaarheid en conversie van je bedrijfswebsite. Zorg dat je website wordt gevonden en zijn hoge posities behoudt. Tekstbureau Kiki Koning biedt hiervoor krachtige SEO pakketten. Wij voeren de SEO uit met geavanceerde SEO software die dagelijks up to date is. Kies als start het Basic SEO pakket; een eenmalige basis optimalisatie inclusief prettig leesbare SEO teksten die omzetverhogend werken. Dit pakket kun je aanvullen met een van onze SEO onderhoudsabonnementen voor periodiek SEO-onderhoud van je website. Liever een pakket op maat? Mail ons je wensen.

Basic optimalisatiepakket basis zoekmachine optimalisatieSEO pakketten

Met ons Basic SEO pakket maak je een goede start. Feit blijft dat het een eenmalige zoekmachine optimalisatie is. Het Basic pakket bestaat uit 5 webpagina´s SEO teksten met een SEO optimalisatie voor de diverse zoekmachines. Extra pagina's zijn mogelijk op basis van nacalculatie. Als aanvulling op dit doeltreffende pakket kun je een SEO onderhoudsabonnement bij ons afsluiten. Met dit abonnement ben je ervan verzekerd dat jouw optimalisatie altijd up to date is.

SEO pakketten voor onderhoud SEO teksten en linkbuilding

Door de snelle ontwikkelingen bij Google, de marktwerking en de internetconcurrentie blijft het noodzakelijk om de optimalisatie van je website maandelijks te onderhouden. Hierbij controleren we de aanwezigheid van eventuele nieuwe internetconcurrenten en werken in dat geval de SEO direct bij. Ook doen we aanpassingen bij wijzigingen van de regels bij Google en controleren we of de gebruikte zoekwoorden nog actueel zijn. Als verlengstuk van ons SEO pakket Basic biedt Tekstbureau Kiki Koning je doeltreffende SEO pakketten voor maandelijks of kwartaal onderhoud van je website. Daarnaast hebben we aantrekkelijke pakketten voor linkbuilding met of zonder blogs. Uiteraard kunnen we ook een interessant maatpakket voor je samenstellen. 

Stand van jouw huidige zoekmachine optimalisatiezoekmachine optimalisatie

Wil je graag op voorhand weten welke posities jouw bedrijfswebsite en die van je concurrenten innemen in de zoekmachines? Vraag de gratis SEO check aan. Besluit jij vervolgens om de verbeterpunten door onze SEO afdeling te laten doorvoeren of een SEO abonnement af te sluiten, dan brengen wij de kosten van de SEO check in mindering op de eindfactuur.

Looptijd van abonnementen

De minimale duur van onze SEO onderhoudsabonnementen is 1 jaar, want Tekstbureau Kiki Koning gaat uitsluitend voor blijvende resultaten. Met tijdelijke hits is jouw bedrijf immers niet lang gebaat. Bovendien zien zoekmachines graag gedoseerde aanpassingen met regelmaat in plaats van veel informatie tegelijk.

 

SEO pakketten 
 SEO check
Basic pakket
 Optioneel gratis
 
   
 5 webpagina's SEO teksten € 750,-
 Extra webpagina op nacalculatie all in   € 160,-
 Briefing check-16
 SEO copywriting check-16
 Auteur correctie check-16
 Paginatitels check-16
 H1 koppen check-16
 Call to actions check-16
 Unieke Metatags check-16
 Optimalisatie Meta-velden check-16
 Support en feedback per e-mail check-16
 Analyse en strategie
 Concurrentie analyse op 5 zoekwoorden check-16
 Positiescan inclusief 3 concurrenten check-16
check-16
 Zoekwoord analyse check-16 check-16
 SEO strategie check-16
 Tekst analyse check-16 n.v.t.
 SEO advies check-16 n.v.t.


Wil jij ook hoge posities in Google verwerven en behouden? Maak werk van je zoekmachine optimalisatie. Sluit direct een SEO abonnement af. Bel hiervoor 06 - 122 666 23 of mail ons.